Human Design voor coaches

Human Design is een prachtig instrument voor inzicht in het eigen fundament van je client. Je schakelt mij in voor slechts 1 sessie in jouw traject. Opbrengst: de client zal sneller klaar zijn, sneller aan het werk kunnen gaan en de tevredenheid over jouw traject zal hoger worden. Oftewel: jouw meerwaarde voor de medemens in kwestie wordt verhoogd, de blijvende en gewenste gedragsverandering wordt sterker en je positieve impact op diens leven daarmee fors groter. Wanneer je dit aanspreekt, lees dan verder.

 

Human Design chart uitleg

Via een speciaal computerprogramma realiseer ik de unieke Chart of 'Blauwdrukkaart' van jouw client. Daaruit stel ik voor jouw client een rapportage samen waarin oa het volgende helder wordt:

 • Wie hij/zij in essentie is
 • Wat diens potentie is (oa kracht, kwaliteiten, talenten)
 • Waar gevoeligheden zitten (oa voor depressie, burn-out, perfectionisme en zichzelf wegcijferen)
 • Waarom jouw klant zo reageert op de buitenwereld en hoe deze met die inzichten de regie over diens eigen leven beter kan krijgen en behouden
 • Welke omgeving deze het beste presteert
 • Welke strategie hoort bij het type wat jouw klant heeft (om met fors minder falen door het leven te kunnen gaan, meer innerlijke rust, control etc.)
 • Welke levensthema's jouw klant mee heeft genomen voor dit leven (wat komt/moet deze leren).

Inzicht in oorzaken Burn-out met Human Design

MIjn vrouw www.rooskiers.nl is (preventief) burn-out expert en zet bij al haar trajecten standaard Human Design in. Het inzicht wat zij daarmee de client geeft, realiseert direct bewustwording. Daardoor versnelt het proces. Roos wil zo snel mogelijk iemand weer aan de slag hebben en zit er totaal niet op te wachten om mensen langer te begeleiden dan minimaal nodig is. Ze heeft dan ook al jaren een wachttijd van enkele weken.

Hoe werkt dat bij ons, zoals dat ook tussen jou en mij zal werken?

 1. Ik hoef niets over de issues van de client te weten - geheimhouding is daarmee gewaarborgd.
 2. Zij levert mij de gewenste data aan: een naam, geboortedatum, tijd en plaats
 3. Ik stel voor haar een rapportage samen van de client
 4. Ik licht in 15 minuten toe waar de issues zitten
 5. Ik geef haar ook -diepere- info die de client niet op papier krijgt, maar haar als coach/therapeut wel extra inzicht geeft in de client
 6. Zij bespreekt het verder met de client.

Profilering met Human Design voor outplacement | reintegratie | linkedIn | cv

Omdat bij mij veel mensen komen die worstelen met de vragen: "Hoe profileer ik mijzelf en daarmee ook mijn waarde? Wat is mijn waarde?" help ik hen hiermee om de tekst scherp te krijgen. Er zijn er die ook graag willen dat ik hun linkedin profiel en cv optimaliseer. Met mijn ruim 25 jaar ervaring in de werving & selectie weet ik waarop wordt gelet en focus ik mij op het vertalen van de waarde van de persoon in een aantrekkelijk profiel. Daarmee komen mensen snel op gesprek. Bonus is dat mensen hun eigenwaarde ineens helder wordt. Dus gaan zij met meer zelfvertrouwen op gesprek. Wat ze natuurlijk ook uitstralen. Een gesprek wordt dan niet het gebruikelijke verkoopgesprek maar een echt gesprek. Dus meer kans op de gewenste baan in een omgeving die voedt, die energie geeft.

Ik gebruik hiervoor:

 1. Human Design
 2. Het cv
 3. Mijn vragenlijst waarbij de antwoorden inzicht geven in wat de klant in kwestie in beweging zet, wat de beweging oplevert en welke impact deze heeft op de omgeving, inclusief de eindklant. In goed Nederlands: de impact op alle stakeholders

Daarna volgt 1 sessie bij mij op de zaak (of telefonisch) om alles samen te vatten. De client gaat hiermee zelf verder of vraagt mij het verder af te werken.

Wil je dit ook inzetten voor je client, bel me dan op 06-53335844 of mail naar verder@roelkiers.nl.

Contact
Roel Kiers
Bezoekadres:
Dokter van Deenweg 108
Kantoor 123
8025 BK ZWOLLE

Postadres:
Henriette Roland Holststraat 20
8023 CJ ZWOLLE

T 06 – 5333 5844
E roel@roelkiers.nl