Speed Traject Profileren

Wie zich goed profileert, creëert de meeste kansen voor zichzelf. Toch zijn er veel blinde vlekken in wat iemand denkt over zichzelf. Weet van zichzelf.

Ik begeleid veel interimmers, outplacementkandidaten en werknemers die willen switchen, met hun profilering. Mijn kracht ligt er metname in dat ik tijdens het gesprek direct jouw intrinsieke waarde zie. Dat gekoppeld aan het inzicht in jouw impact realiseert inzicht in de waarde zoals díe in jouw persoonlijk profiel (of summery op LinkedIn) komt te staan. Van origine ben ik bedrijfskundige. Wie straks jouw nieuwe cv leest begrijpt direct jouw waarde. Er zijn 3 opties:

  1. 'Quickscan cv en linkedin' sessie (met huiswerk vooraf): € 180 
  2. Uitgebreide cv en linkedin optimalisatie, inclusief profilering: € 450 
  3. Wat is jouw Essentie traject: welke talenten, kracht en gevoeligheden heb je van nature én uitgebreide cv en linkedin optimalisatie.

Met mij ga je je bewust worden van de waarde van 'de energie die jij inzet' waardoor het beeld dat we van jou gaan schetsen een correct en aantrekkelijk beeld wordt. Je komt sneller op gesprek en je krijgt sneller de baan of de opdracht.

Wil jij stappen voorwaarts zetten en inzicht krijgen in waarin jij onderscheidend bent, van waarde en dus meerwaarde bent en hoe je dit helder kunt verwoorden? Wat je werkelijke 'Impact value' is? Maak dan een afspraak. Mail naar verder@roelkiers.nl of bel me op 06-53335844.Speedtraject Profileren voor groepen

Voor groepen geef ik intensieve dagdeel workshops "Waarom moet ik jou bellen?" met als opbrengst een uitstekende profileringstekst die meteen inzetbaar is. Je wordt meegenomen in een stimulerende groepsenergie van vertrouwen om te laten zien met waarin jij echt toevoegt voor de ander(en). En wat dit voor jou toevoegt. Waar jouw impact value zit. De gehele groep is meteen ook je -heldere- spiegel. Op basis van de feedback die ik ieder geef, kan iedereen in dit speedtraject diens eigen verhaal voortdurend aanscherpen.

Quote deelneemster: "Ik ben helemaal leeg na deze intensieve 3,5 uur, maar wat ben ik blij met wat ik aan inzichten heb gekregen waarmee ik nu eindelijk een juiste profilering van mezelf heb. Dank allemaal"

Ik vind deze workshops altijd fantastisch om te geven. De impact op de deelnemers is geweldig, je ziet mensen ter plekke groeien van het inzicht in de eigenwaarde. Wanneer de andere deelnemers collega's zijn wordt ook helderder wat zij aan waarde zien van de ander.

Wilt u ook meer begrip voor elkaars kwaliteiten en een sterkere binding in uw team? Bel mij dan op 06-53335844.

Contact
Roel Kiers
Bezoekadres:
Dokter van Deenweg 108
Kantoor 123
8025 BK ZWOLLE

Postadres:
Henriette Roland Holststraat 20
8023 CJ ZWOLLE

T 06 – 5333 5844
E roel@roelkiers.nl