Healy Frequentietherapie

Elke cel in jouw lichaam heeft een eigen resonantiefrequentie (trilling). Die werkt als een ontvanger en zender. Is een orgaan of deel van het lichaam beschadigd, ontstoken of ziek, dan wordt de resonantiefrequentie van de betreffende cellen lager. Dit kan door bijvoorbeeld ongelukken, ziektes en stress/burn-out. Gevolg: klachten als verminderde weerstand, minder energie, sneller moe, sneller weer ziek, hoofdpijn etc.  

Waarom zijn wij enthousiast over de Healy

Roos (www.rooskiers.nl) en ik komen veel mensen tegen die zoals wij dat noemen 'laag in de energie zitten' en meestal ook lichamelijke- en geestelijke klachten hebben. We zijn beiden nogal sceptisch en onderzoeken eerst zelf wat de meerwaarde is van iets nieuws, voor we dit aanbevelen. Dit is de eerste keer dat we een product aanbevelen. Ik heb gedurende de drie intensieve maanden dat mijn moeder in het hospice lag, vrijwel dagelijks de Healy 2 - 3 uur ingezet. Natuurlijk alle begrip van mijn klanten, maar de druk om goed werk te blijven afleveren bleef groot. Mijn moeder overleed 13 maart, drie dagen voor de Corona lockdown. Normaliter zou deze verdrietige afscheidsperiode, waarin ik bleef doorwerken, mijn accu echt wel leeg hebben getrokken. Daar ken ik mezelf goed genoeg voor. Alles bleef in en na deze periode goedgaan. Ik sliep ook goed. Voor mezelf was deze periode de ultieme energietest. Nadat mijn vrouw Roos door een val met haar fiets gekneusde ribben en een hersenschudding had opgelopen, was na 4 weken de specialist verbaasd over haar herstel. Van anderen die een Healy gebruiken weet ik hoe blij zij zijn met de ondersteuning vanuit een Healy.

Wat is een Healy

De Healy is een klein draagbaar apparaatje (5 bij 5 cm) dat frequenties stuurt naar je lichaam. Net als bij andere holistische geneeswijzen geeft de Healy je lichaam een zetje met de juiste frequenties, zodat je zelfgenezend vermogen wordt geactiveerd. 

De Healy is een goedgekeurd en gecertificeerd medisch device, officieel erkend voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine en voor de ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en daarmee verbonden slaapstoornissen.”

 

Werkwijze: je download de Healy app in je mobiele telefoon. Je koppelt de app via bluetooth aan je Healy. Met de app kies je daarna een programma uit. Dit programma wordt dan ingeladen en via bluetooth naar je Healy gestuurd. Programma's duren max een uur en kun je altijd stopzetten. Je mag 3-4 programma's per dag max inzetten. De Healy draag je ergens op je bovenlichaam. Voor de meeste programma's  die je wilt laten draaien heb je polsbandjes die met een dunne kabel zijn verbonden met de Healy. Voor bijvoorbeeld ernstige hoofdpijn/migraine of angsten waar je snel vanaf wilt heb je kleine zachte oorclip elektrodes.

Keuze

Roel Kiers
Bezoekadres:
Dokter van Deenweg 108
Kantoor 123
8025 BK ZWOLLE

T 06 – 5333 5844
E roel@roelkiers.nl