Outplacement

De omgeving verandert continue en organisaties moeten daarin mee. Het kan daarbij gebeuren dat een of meerdere medewerkers niet goed meer tot hun recht komen bij u als huidige werkgever, dat u te weinig werk heeft of werkzaamheden stoppen.

Bent u werknemer en krijgt u een outplacementtraject van uw werkgever aangeboden, lees dan verder op Outplacement voor werknemers.
Bent u werkgever, lees dan verder.

Wat levert het uw medewerkers op om een outplacementtraject bij ons af te nemen?

 • Wij werken vanuit passie & kundigheid. Beiden met grote ervaring in bedrijfsleven als werknemer en ondernemer, communiceren met verschillende culturen, beiden afkomstig uit no-nonsense ondernemersgezinnen
 • Maatwerk trajecten: persoonlijk, resultaatgericht en intensief
 • Focus op Vitaliteit, Profilering, Arbeidsmarketing & Netwerken
 • U geeft uw medewerker het mooiste afscheidskado om goed afscheid te nemen en dat zij ook weer verder kunnen gaan

Wie doet wat?

 • Ik (Roel) laat uw medewerker/collega zien wie zij/hij in essentie is, welke talenten deze van nature heeft, welke waarde deze had en heeft voor de werkgever en diens klanten. Deze waarde vertaal ik naar een heldere profilering op LinkedIn en in het SuperCV. Daarnaast help ik met het activeren van het eigen netwerk en zet ik ook mijn netwerk in. Ik heb een bedrijfskundige achtergrond en als werknemer vooral in de uitzend- en detacheerbranche werkzaam geweest. Sinds 2001 ondernemer. Eerst samen met een compagnon een bedrijf op- en uitgebouwd naar 25 medewerkers, sinds 2005 werk ik als zelfstandig recruiter/headhunter, vooral op uurbasis.
 • Roos (www.rooskiers.nl) begeleidt bij het goed verwerken van het afscheid van werk en collega's. Belemmerende programmeringen en overtuigingen worden DEFINITIEF opgeruimd. Focus op de toekomst. Roos heeft als achtergrond HBO-V en gewerkt op de PAAZ en bij twee grote farmaceuten in salesfuncties. Sinds 2006 zelfstandig holistisch therapeute en coach met een succesvolle praktijk (80% zakelijke klanten).

Door uw medewerker een traject bij ons te gunnen zorgt u dat deze zichzelf goed kan presenteren en weet wat diens eigenwaarde is. Met het heldere superCV® komt uw medewerker sneller op gesprek en maakt deze sneller kans op een nieuwe baan. En zal u dankbaar zijn dat u dit traject bij ons heeft neergelegd.

Wat levert mijn collega een 1 op 1 outplacement traject bij ons op?

Wat wij terugkrijgen van onze outplacement klanten is dat ze dankbaar zijn voor wat Roos en ik in een korte tijd vooral voor hun als mens hebben betekent. De diepe 1 op 1 aandacht. Dat zij hun leven goed op de rit hebben gekregen, bewuster zijn, zichzelf beter begrijpen, de omgeving beter begrijpen, meer rust in zichzelf hebben gekregen, privé het fijner hebben/gelukkiger zijn en een betere performance op het werk neerzetten. Blijer mens zijn geworden.

Opties

U heeft een beperkt budget: drie opties:

 1. Optimalisatie cv en linkedin: € 600
  Totale ontzorging: ik stel het cv op, verwoord het profiel en verwoord de meerwaarde per werkgever/functie. Het LinkedIn account corrigeer en optimaliseer ik om uw collega/medewerker sneller vindbaar te laten worden zodat deze meer benaderd zal worden.
 2. Optimalisatie cv en linkedin, ondersteuning sollicitatiebrief opstellen, 3 briefcorrecties & hoe het eigen netwerk te activeren : € 900
 3. Vijf sessies (a 1,5 uur) waarin o.a. het opruimen van oude belemmeringen, rouw-/traumaverwerking en coaching. Dit wordt gedaan door holistisch therapeute en coach www.rooskiers.nl. Investering: € 900

U heeft u een ruimer budget: we hebben drie uitgebreide maatwerktrajecten van respectievelijk 2500, 3600 en 4500 euro (ex btw).

Wanneer u meer wilt weten of wilt weten wat we kunnen doen voor het budget wat u beschikbaar heeft, belt u mij dan op 06-53335844.

Contact
Roel Kiers
Bezoekadres:
Dokter van Deenweg 108
Kantoor 123
8025 BK ZWOLLE

T 06 – 5333 5844
E roel@roelkiers.nl