90 dagen zijn nodig om een nieuwe gewoonte in je bewustzijn en onderbewuste te creëren. 90 dagen is een mooie periode om terug naar te kijken en bewust te worden over wat je in die periode hebt gerealiseerd, ervaren, geleerd en waar je tegenaan bent gelopen. 90 dagen vooruitkijken is een periode die te overzien is. Vandaar dat ik graag werk op basis van kwartaalcoaching.

Je wilt het anders

  1. Je hebt een goede baan, goede perspectieven in je carrière, een gezin en een fijne partner. Maar het staat allemaal onder druk.
  2. Je bent zelfstandig ondernemer cq ondernemend in de onderneming, 'druk druk druk', maar zet jezelf altijd als laatste in de agenda.
  3. Je hebt het op zich wel goed voor elkaar allemaal, maar toch knaagt er iets.
  4. Je wilt een boost in zelfinzicht, je richting scherper krijgen.
  5. Je wilt uit het leven halen wat erin zit.
  6. Je wilt meer vrijheid in het leven, misschien zelfs heel iets anders gaan doen.
  7. Je wilt een coach waarmee je over alles in het leven kunt spreken en advies hoe je e.e.a. kunt opruimen en hoe/waar je verder/dieper kunt komen.

Wil jij

  1. niet rustig je eigen zandpad aflopen met een coach maar meteen de A28 op qua inzichten, opruimen en met focus verder?
  2. de combi dat zowel privé als werk/business je snel helderheid en richting krijgt?
  3. een open-minded, scherpe coach met veel levens- en ondernemerservaring die jou niet spaart maar waardoor je wel sneller verder komt?

Dan is het tijd om met mij af te spreken.

Wat snel in te halen? Dan pakken we meteen een paar sessies. Wat jij wilt.

 Gun jij jezelf ook viermaal per jaar 90 minuten een ultiem moment voor jezelf met reflectie, inzichten en voortgang? Neem dan contact op: verder@roelkiers.nl of 06 - 5333 5844.

Contact
Roel Kiers
Bezoekadres:
Dokter van Deenweg 108
Kantoor 123
8025 BK ZWOLLE

Postadres:
Henriette Roland Holststraat 20
8023 CJ ZWOLLE

T 06 – 5333 5844
E roel@roelkiers.nl