Loopbaan advies

WAT WORDT MIJN VOLGENDE STAP?

Alles begint bij hoe goed jij jezelf kent en staat voor de waarde die je hebt voor de ander.

Wanneer die ander een werkgever of opdrachtgever is, is het zeer belangrijk dat je die waarde goed inzichtelijk hebt. Inzichtelijk krijgen of hebben is 1, je bescheidenheid overwinnen en durven te communiceren waar je goed in bent is 2. Durven te staan voor wat je waard bent vinden de meeste mensen een behoorlijke uitdaging. Ik help je om die stap goed te maken.

In deze reis drie stappen: terug in de tijd, waar sta je nu en wat wil je naar de toekomst

We starten met 'waar je vandaan komt', lopen je levenspad langs en bespreken waar je wel en niet van aanging qua werk, omgeving en collega's. Waarom je welke keuzes hebt gemaakt. Welke talenten en gevoeligheden je in je hebt en welke omgeving het beste bij jou past, waar je kunt laten zien wat je in huis hebt, waar je de meest toegevoegde waarde hebt. Om dat vast te stellen maak ik ook gebruik van een unieke psychodynamische analysemethodiek. De inzichten die dit oplevert zullen ook voor jou  lifechanging zijn. We onderzoeken waar je hart ligt qua werk. Wat durf en wil je zelfs eventueel opgeven om je hart te volgen om iets compleet anders te gaan doen. We gaan samen aan de slag hoe je verder komt en in hoeverre ik je daarbij kan helpen vanuit mijn grote netwerk.

Een nieuw cv

Treffend verwoorden wie jij in essentie bent, wat jouw potentie is en wat jouw bewezen waarde, is uiterst belangrijk. Ik stel jouw profiel op met daarin waar je talenten liggen, waarin jij onderscheidend bent en wat je toevoegt voor een werkgever, het team en de klanten van de werkgever. Waar je impact ligt. Daarna pakken we de rest van je cv aan om ook je 'bewijsmateriaal' daarin correct te verwerken.

Solliciteren is een reis naar een baan. Waar heb je invloed?

Zes aandachtspunten op deze reis:

 1. Hoe vindt de werkgever of recruiter jou?
  Waar wil je gevonden worden 
 2. Welke indruk krijgt deze van jou?
  Welke indruk wil jij dat ze krijgen 
 3. Welk beeld laat je zien met je CV?
  We maken van jouw CV een SuperCV waarbij je de grootste kans hebt om te worden uitgenodigd 
 4. Welk beeld laat je zien op linkedin, Facebook, Twitter en andere Social Media?
  We optimaliseren deze beelden
 5. Hoe communiceer je tot het moment dat je daar aan tafel zit?
  Welk beeld moeten ze van jou krijgen
 6. Hoe kom je over bij de gesprekspartners aan tafel waarbij de nonverbale communicatie een zeer belangrijk onderdeel vormt?
  Tips & Tricks en bij mij op kantoor oefenen!

De opties

 1. Cafetariamodel op uurbasis.
  Jij bepaalt waar je aandacht aan wilt geven. Ook voor 1,5 uur sparren ben je welkom. 
 2. Loopbaancoachingstraject.
  Ik heb drie pakketten van respectievelijk 900, 1500 en 2700 euro (ex btw). Natuurlijk kan op basis van jouw budget ook een maatwerkpakket worden samengesteld.

Meer weten? Bel mij dan op 06 - 5333 5844 of mail naar verder@roelkiers.nl. Morgen kun je starten!

PS Hulp bij verwijderen van belemmeringen

Ik ben geen therapeut. Wanneer blijkt dat je ergens 'hardnekkige' belemmeringen of belemmerende overtuigingen hebt, dan ga je bij integratie therapeute www.rooskiers.nl  deze belemmeringen snel opruimen. Roos is ook expert in traumatherapie (EMDR en Brainspotting). Roos werkt voor 80% voor werkgevers die hun vastgelopen medewerkers of medewerkers die dreigen vast te lopen/burn-out te krijgen, naar haar doorsturen. Ook bedrijfsartsen en huisartspraktijken verwijzen clienten naar Roos door.
Contact

Contact

Roel Kiers
Bezoekadres:
Dokter van Deenweg 108
Kantoor 123
8025 BK ZWOLLE

T 06 – 5333 5844
E roel@roelkiers.nl