Outplacement

Organisaties veranderen en jij verandert. Het kan gebeuren dat je niet meer op je plek zit bij je huidige werkgever. In overleg met je werkgever heb je besloten je te gaan richten op ander werk. Outplacement kan dan worden ingezet. Outplacement wordt ook ingezet wanneer je door een reorganisatie boventallig bent verklaard bij je huidige werkgever. Je moet afscheid te nemen van je huidige werkgever en verder kijken naar je mogelijkheden.

Wie ben ik, wat kan ik & wat wil ik? Een outplacement traject bij ons helpt je op 'opgeruimd' weer op weg naar een nieuwe baan. Tijdens dit traject krijg je antwoord op deze en veel andere -levens- vragen.

Outplacement Regio Zwolle

  • Je komt weer -opgeruimd- in je kracht
  • Wij werken vanuit passie & kundigheid
  • Maatwerk trajecten: persoonlijk, resultaatgericht en intensief
  • Focus op Vitaliteit, Profilering, Arbeidsmarketing & Netwerken

Wie doet wat?

  • Roos (www.rooskiers.nl)  zet je weer 'opgeruimd' in je kracht. Begeleidt je bij het verwerken van het afscheid van je werk en collega's. Helpt je -oude- programmeringen DEFINITIEF op te ruimen die je niet meer dienen, belemmerend zijn. Brengt je naar een next level van jeZelf.
  • Roel laat je zien wat je in essentie bent, welke talenten je van nature hebt, welke waarde je hebt voor de omgeving waarin je werkt. Die waarde vertalen we naar een heldere profilering op linkedin en je SuperCV. Daarnaast helpt Roel je met het in beweging zetten van je eigen netwerk en zet Roel zijn regionale grote netwerk in om jou onder de aandacht te brengen.

Wat levert mij een 1 op 1 outplacement traject bij jullie op?

Alles is een keuze. Wil je veilig in een groep of wil je de maximale verdieping in jezelf, echt aan de slag met en voor jeZelf. Wij gaan alleen voor het laatste.

Wat wij terugkrijgen van onze outplacement klanten is dat ze dankbaar zijn voor wat wij samen in korte tijd vooral voor hun als mens hebben betekent. De diepe 1 op 1 aandacht. Dat zij hun leven -weer- goed op de rit hebben gekregen, wakker(der) zijn, zichzelf beter begrijpen, de omgeving beter begrijpen, meer rust in zichzelf hebben gekregen, privé het fijner hebben/gelukkiger zijn en een betere performance op het werk neerzetten. WIl jij dat ook? Bel dan Roel op 06-53335844.

Quote klant: "Ik vond mijn afscheid onterecht en dacht dat ik met een zwaar verlies te maken had, maar het bleek tot mijn verrassing te veranderen in een mooie winst. Thnx!!!"

Contact
Roel Kiers
Bezoekadres:
Dokter van Deenweg 108
Kantoor 123
8025 BK ZWOLLE

Postadres:
Henriette Roland Holststraat 20
8023 CJ ZWOLLE

T 06 – 5333 5844
E roel@roelkiers.nl