Outplacement Zwolle

Waarom Roos & Roel (www.kiersenkiers.nl)

  • Wij begeleiden je om weer goed in je vel te komen en je weer perspectieven ziet.
  • Wij werken vanuit passie, gevoed door eigen ervaring en liefde voor het vak
  • Trajecten zijn op maat en te typeren als zeer persoonlijk, resultaatgericht en intensief
  • Hierbij maken we gebruik van zowel beproefde als innovatieve methoden
  • Specialismen: Vitaliteit, arbeidsmarketing, netwerken, persoonlijke profilering, MBO - HBO - WO.

Wie doet wat?

  • Roos (www.rooskiers.nl) begeleidt je om weer 'opgeruimd' in het leven te staan en gaan. Begeleidt je bij het verwerken van het afscheid van je werk en collega's. Helpt je -oude- programmeringen DEFINITIEF op te ruimen die je niet meer dienen, belemmerend zijn voor je toekomst.
  • Roel laat je zien wat je in essentie bent, welke talenten je van nature hebt, welke waarde je hebt voor de omgeving waarin je werkt. Die waarde vertalen we naar een heldere profilering op linkedin en je SuperCV. Daarnaast helpt Roel je met het in beweging zetten van je eigen netwerk en zet Roel zijn regionale grote netwerk in om jou onder de aandacht te brengen.
  • Roel schept een correct beeld van jou dat je online en vanuit je nieuwe cv kunt communiceren. Door Roos zorg je ervoor dat je lekker in de vel zit, een uitstekende indruk maakt in gesprekken, je snapt hoe je je omgeving in beweging kunt zetten en hoe je grenzen gemakkelijk kunt bewaken. Onze tweetrapsraket zorgt dat jij het snelste weer een leuke baan gaat krijgen en weer positief in het leven gaat staan!

Waarom levert mij een 1 op 1 traject bij jullie op?

Alles is een keuze. Wil je veilig in een groep of wil je de maximale verdieping in jezelf. Wat wij terugkrijgen van onze outplacement klanten is dat ze dankbaar zijn voor wat wij in korte tijd vooral voor hun als mens hebben betekent. De diepe 1 op 1 aandacht. Dat zij hun leven -weer- goed op de rit hebben gekregen, wakker(der) zijn, zichzelf beter begrijpen, de omgeving beter begrijpen, meer rust in zichzelf hebben gekregen, privé het fijner hebben/gelukkiger zijn, prima werk hebben gevonden en een betere performance op het werk neerzetten.

Wil je dit ook of wil je eerst meer weten, bel dan Roel op 06 - 5333 5844.

Contact
Roel Kiers
Bezoekadres:
Dokter van Deenweg 108
Kantoor 123
8025 BK ZWOLLE

Postadres:
Henriette Roland Holststraat 20
8023 CJ ZWOLLE

T 06 – 5333 5844
E roel@roelkiers.nl