Over Roel

Welkom op deze pagina met een korte toelichting over wat ik voor jou kan betekenen met mijn bedrijfskundige achtergrond en 26 jaar ervaring in de commerciële arbeidsbemiddeling. Na een aantal jaren in de uitzend- en detacheerbranche te hebben gewerkt en in die jaren 2,5 jaar met mijn vrouw www.rooskiers.nl te hebben gereisd als backpacker, ben ik sinds 2001 zelfstandig ondernemer. Vrij snel gestart met een compagnon waarmee ik in 3 jaar tijd een bedrijf met 25 collega's heb opgebouwd en daar toen afscheid van heb genomen om alleen verder te gaan. Daarna nog twee digitale initiatieven opgezet en ook weer afscheid van genomen. Ieder jaar investeer ik ook in mezelf qua opleidingen en cursussen. De opgedane kennis en inzichten geef ik nu door aan mijn klanten, zodat zij daar hun voordeel mee kunnen doen. Zie ook mijn LinkedIn profiel.

Waar ligt mijn expertise:

  1. Ondersteuning bij werving en selectie op uurbasis, inclusief headhunting
  2. Interne en externe profilering
  3. Loopbaancoaching en outplacement

1 Ondersteuning bij werving en selectie

Ik werk vooral als Recruiter op uurbasis voor bedrijven die tot de top 5 horen in hun business in Nederland. Op 1 corporate (wereldwijd marktleider) na, zijn al mijn klanten innovatieve familiebedrijven. Met mijn bedrijfskundige achtergrond kijk ik holistisch naar de organisatie en welke rol en onderscheidende toegevoegde waarde zij in de samenleving en hun markt vervult. Voor mijn opdrachtgevers ben ik -strategisch- sparringpartner. Grote ervarinG in hoe de candidate journey kan worden geoptimaliseerd. Waarnodig werk ik als Headhunter.

2 Interne en externe profilering

Veel mensen worstelen met hun identiteit: wie ben ik, hoe wil ik gezien worden in de eigen organisatie en/of naar buiten. Hoe maak ik zichtbaar waar collega’s en klanten mij voor mogen bellen, waar liggen mijn talenten? Waarin onderscheid ik mij? Ik help je met het verkrijgen van verregaande inzichten in jezelf, wat je in beweging zet en wat daar de waarde en impact van is én wanneer je dat wilt, het schrijven van je profiel/pitch. Ondernemers en ambitieuze professionals in loondienst kunnen bij mij terecht voor periodieke  Business | LIFE Coaching.

3 Loopbaancoaching en outplacement

Vanuit een no-nonsense aanpak begeleid ik met plezier degene die bij mij een traject aangaan, om goed afscheid te nemen van hun oude werk en via een korte gezamenlijke ontdekkingsreis te achterhalen waar hun hart ligt en hun talenten en toegevoegde waarde zitten. Dit verwoord ik in een helder strak cv met correcte profilering plus een aantrekkelijk LinkedIn profiel.
Zie ook Outplacement info voor werkgevers.

Mijn doel is altijd zo snel mogelijk de ander weer arbeidsklaar te krijgen. Waar nodig zet ik de expertise in van www.rooskiers.nl om bepaalde belemmeringen en trauma's op te ruimen, zodat ik altijd afscheid zal nemen van een opgeruimd stabiel blij mens dat positief in het leven staat!

Roel Kiers
Bezoekadres:
Dokter van Deenweg 108
Kantoor 123
8025 BK ZWOLLE

T 06 – 5333 5844
E roel@roelkiers.nl