Speed Traject Profileren

Wie zich goed profileert, creëert de meeste kansen voor zichzelf. Wie zich goed profileert, wordt gezien. Wie zich goed profileert, wordt uitgenodigd. Ondanks dat de meesten mensen wel voelen dat dit zo is, is er een grote schroom en/of bescheidenheid om de stap naar een goede profilering te maken.

Wie begeleid ik bij hun profilering?

  • interimmers
  • outplacementkandidaten en
  • werknemers die willen switchen

Mijn kracht ligt er metname in dat ik tijdens het gesprek direct jouw intrinsieke waarde zie. Dat gekoppeld aan het inzicht in jouw impact realiseert inzicht in de waarde zoals díe in jouw persoonlijk profiel (of summery op LinkedIn) komt te staan. Van origine ben ik bedrijfskundige. Wie straks jouw nieuwe cv leest begrijpt direct jouw waarde. Er zijn 3 opties:

  1. 'Quickscan cv en linkedin' sessie (met huiswerk vooraf): € 180 
  2. Uitgebreide cv en linkedin optimalisatie, inclusief profilering: € 450 
  3. Wat is jouw Essentie traject: welke talenten, kracht en gevoeligheden heb je van nature én uitgebreide cv en linkedin optimalisatie.

Met mij ga je je bewust worden van de waarde van 'de energie die jij inzet' waardoor het beeld dat we van jou gaan schetsen een correct en aantrekkelijk beeld wordt. Je komt sneller op gesprek, gesprekken lopen soepeler en je krijgt sneller de baan of de opdracht.

Gun jij jezelf de inzichten waarin jij onderscheidend bent, van waarde en dus meerwaarde bent en hoe je dit helder kunt verwoorden? Wat je werkelijke 'Impact value' is? Maak dan een afspraak. Mail naar verder@roelkiers.nl of bel me op 06-53335844.Speedtraject Profileren voor groepen

Voor kleine groepen geef ik intensieve dagdeel workshops "Waarom moet ik jou bellen?" Opbrengst: een uitstekende profileringstekst die meteen inzetbaar is. Deelnemers worden meegenomen in een stimulerende groepsenergie van vertrouwen om te laten zien waarin zij echt toevoegen voor de ander(en). En wat dit voor hen zelf toevoegt. Waar hun impact value zit. De gehele groep is meteen ook een spiegel. Met daarbij de feedback die ik ieder geef, kan iedereen in dit speedtraject diens eigen verhaal en profiel voortdurend aanscherpen.

Quote deelneemster: "Ik ben helemaal leeg na deze intensieve 3,5 uur, maar wat ben ik blij met wat ik aan inzichten heb gekregen. Eindelijk een juiste profilering van mezelf. Dank allemaal!"

Ik vind deze workshops altijd fantastisch om te geven. De impact op de deelnemers is geweldig, je ziet mensen ter plekke groeien van het inzicht in de eigenwaarde.

Ook meer begrip voor elkaars kwaliteiten en een sterkere binding in jouw team? Bel mij dan op 06-53335844.

Contact

Contact

Roel Kiers
Bezoekadres:
Dokter van Deenweg 108
Kantoor 123
8025 BK ZWOLLE

T 06 – 5333 5844
E roel@roelkiers.nl