Het Curriculum Vitae blijft het beste visitekaartje. Het CV kan het snelst helder maken welk mens de lezer voor zich heeft. Wat heb je als medewerker/freelancer neergezet, wat voeg je toe, welke potentie zit er in je. Veel mensen zijn echter te bescheiden over zichzelf en wat ze toevoegen, wat hun impact is. Dat is jammer, want in 1 seconde is er een klik of niet met jouw cv. Binnen 6 seconden besluit de lezer van jouw cv of deze door wil lezen of 'al genoeg heeft gezien' en een aanname heeft gemaakt.  In Duitsland gaan ze alleen serieus kijken naar een cv wanneer dat helder maakt wat iemand kan en heeft neergezet.

Ik begeleid al 25 jaar mensen met scherp te krijgen waar hun toegevoegde waarde zit. Wat er gaat veranderen wanneer deze collega of interimmer erbij komt. Wat deze mogelijke collega toevoegt voor het team, het bedrijf en de klanten. Deze IMPACT profilering wordt vormgegeven in een SuperCV®.

Quote nu zeer succesvolle ZZP-er: “de investering in een SuperCV® was de beste die ik als ondernemer in 2014 heb gemaakt: vrijwel geen acquisitie meer, uitstekend inkomen en een veel relaxter leven!”

Ook sneller op gesprek met fors meer kans op die baan of opdracht?

De volgende opties (op uurbasis):

  1. Profilering
    Wie ben ik, wat kan ik, wat heb ik als resultaten neergezet, wat wil ik zelf, waar liggen mijn talenten en mijn potentie?
  2. Flow
    Hoe kom ik gemakkelijker in mijn flow en kan ik meer genieten van het leven met toch een prima inkomen?
  3. Uitstralen
    Ik kan een uitstekend beeld van jou neerzetten. Maar wanneer je binnenkomt moet dit beeld aansluiten met de indruk die de gesprekspartners van jou gaan krijgen. Het komt voor dat iemand nog 'ergens mee zit', drempelvrees of zezlfs manifestatie angst heeft. Er -overtuigende- belemmeringen zijn. De zorgvuldige begeleiding bij leren hoe je hiermee het beste om kunt gaan of zelfs kunt opruimen, wordt gedaan door holistisch therapeute Roos Kiers - ook gecertificeerd EMDR therapeute.

Ook verder? Mail dan naar verder@roelkiers.nl of bel me op 06 - 5 333 5 844.

Contact
Roel Kiers
Bezoekadres:
Dokter van Deenweg 108
Kantoor 123
8025 BK ZWOLLE

Postadres:
Henriette Roland Holststraat 20
8023 CJ ZWOLLE

T 06 – 5333 5844
E roel@roelkiers.nl