Recruitment Ondersteuning op uurbasis

Ik werk veel voor werkgevers (door geheel Nederland) die geen eigen Recruiter in dienst willen hebben, of waarbij HR liever een deel van het recruitmentproces bij mij neerlegt. Of u in Amsterdam, Middelburg of Groningen zit maakt voor mij niet uit, ik hoef voor de meeste onderdelen niet bij u op lokatie te zijn. Ik ben echter wel 6 dagen en 5 avonden per week beschikbaar voor uw kandidaten, wat mijn klanten erg fijn vinden. Er kan snel worden geschakeld daardoor.

De top 3 waar ik op urenbasis voor wordt ingehuurd:

  1. Vacaturetekst samenstellen, vacature online zetten op diverse vacaturesites en de voorselectie doen
  2. Vacaturetekst samenstellen, vacature online zetten, de voorselectie doen en geschikt lijkende kandidaten telefonisch interviewen
  3. Vacaturetekst samenstellen, vacature online zetten en vervolgens kandidaten zoeken in linkedin, deze benaderen en dan in verbinding brengen met u als mijn opdrachtgever.

Andere onderdelen waar ik voor wordt ingehuurd: assessments, referenties checken, bij eindgesprekken aanwezig zijn als gespreksbewaker, verstrekken van analyses van kandidaten die de klant zelf spreekt en waar ze op moeten letten/welke vragen zij beter wel kunnen stellen in het gesprek in kwestie.

Wilt u weten waarin ik u kan ontzorgen en van waarde zal zijn? Bel mij dan op 06 - 5333 5844.

Roel Kiers
Bezoekadres:
Dokter van Deenweg 108
Kantoor 123
8025 BK ZWOLLE

T 06 – 5333 5844
E roel@roelkiers.nl