Outplacement Zwolle

Voor wie oprechte aandacht wil

Wij bieden jou een traject waarbij je snel klaar zult zijn voor de volgende én goede stap in je leven.

Organisaties veranderen en jij verandert. Het kan gebeuren dat je niet meer op je plek zit bij je huidige werkgever. In overleg met je werkgever heb je besloten je te gaan richten op ander werk. Outplacement kan dan worden ingezet. Outplacement wordt ook ingezet wanneer je door een reorganisatie boventallig bent verklaard bij je huidige werkgever. Je moet afscheid te nemen van je huidige werkgever en verder kijken naar je mogelijkheden.

Bij ons heb je te maken met twee begeleiders die jou samen een unieke verdiepende maatwerkreis aanbieden, de reis naar de rust in jezelf. Vanuit zelfkennis en weten wat jouw waarde is, door naar werk dat je energie geeft.

Mijn vrouw www.rooskiers.nl en ik vullen elkaar als respectievelijk therapeut/coach en recruiter/coach erg goed aan in dit bijzondere traject wanneer je de echte verdieping in jezelf wilt ervaren en wll weten wat voor soort werk en wat voor soort omgeving jou energie geeft. Wanneer je naar een hoger level van jezelf wilt. Vanuit innerlijke stabiliteit en rust wilt leven voortaan.

Wie doet wat?

  • Roos (www.rooskiers.nl) begeleidt je om je levenskracht weer te ervaren. Begeleidt je bij het verwerken van het afscheid van je werk en collega's. Begeleidt jou in dat wat in jou nog zit en belemmerend is voor je toekomst, op te ruimen. Helpt je de kracht in jezelf en je uitstraling te versterken, hoe je voortaan een uitstekende indruk maakt in gesprekken en hoe je voortaan je grenzen gemakkelijker kunt bewaken.
  • Roel laat je zien wiet je werkelijk bent, welke talenten je van nature hebt, welke aantoonbare waarde je hebt voor de omgeving waarin je komt te werken. Die waarde vertaal ik met jou naar een heldere profilering op linkedIn (zodat je sneller wordt gevonden) en je SuperCV®. Daarnaast help ik je met het in beweging zetten van je eigen netwerk en zet ik mijn regionale of landelijke netwerk in om jou onder de aandacht te brengen. Hoe je zelf via je eigen netwerk aan de slag ergens kunt komen onderzoeken we ook.

Waarom levert mij een 1 op 1 traject bij jullie op?

Alles is een keuze. Wil je veilig in een groep of wil je de maximale verdieping in jezelf. Bij ons alleen 1 op 1. Wat wij terugkrijgen van onze outplacement klanten is dat ze dankbaar zijn voor wat wij in korte tijd vooral voor hun als mens hebben betekent. De diepe 1 op 1 aandacht. Dat zij hun leven -weer- goed op de rit hebben gekregen, wakker(der) zijn, zichzelf beter begrijpen, de omgeving beter begrijpen, meer rust in zichzelf hebben gekregen, privé het fijner hebben/gelukkiger zijn, betere relaties hebben, prima werk hebben gevonden en een betere performance op het werk neerzetten. Toekomstbestendiger zijn.

Wil je dit ook en/of wil je eerst meer weten, bel dan Roel op 06 - 5333 5844.

Roel Kiers
Bezoekadres:
Dokter van Deenweg 108
Kantoor 123
8025 BK ZWOLLE

T 06 – 5333 5844
E roel@roelkiers.nl