Human Design Business Coach

>Onze dochter van destijds 10: waarom ben ik in dit leven? Waarom ben ik hier gekomen op aarde?
>Moeder Roos : vraag het aan jouw wijze IK
>Stilte
>Antwoord dochter: om helemaal te zijn wie ik ben...

Om helemaal te zijn wie je bent is jezelf kennen en je handleiding begrijpen essentieel. Human Design is een verhelderende tool om zeer snel inzichtelijk te krijgen wie je werkelijk bent, wat jouw handleiding is. Over welke talenten, gevoeligheden, kwaliteiten, invloed, kracht en valkuilen je beschikt. Wat je potentie is. Hoe kom ik over op de ander. Wat doet de energie van de ander op jou. Hoe kun je daar veel beter mee omgaan, zodat het jou meer rust oplevert in iedere interactie.

Door wat ik je mag vertellen vanuit Human Design, met voorbeelden uit mijn eigen levenservaring, zie je het en begrijp je het. Begrijp je de wisselwerking! Sinds 2013 wordt deze tool door mij succesvol ingezet in individuele sessies, relatiesessies en teamsessies. Lifechanging.

Ik ken de invloed van mijn eigen gevoelige Design erg goed. Dat in combi met mijn bedrijfskundige achtergrond, levenservaring, ruim 25 jaar ervaring in de commerciele arbeidsbemiddeling en headhunting, opzetten en afscheid nemen van zelf opgezette bedrijven en een relatie van 35 jaar die nooit stil staat qua ontwikkeling, maakt dat ik begrijp hoe 'het spel' wordt gespeeld. Daardoor ook hoe het leven een heel stuk leuker en interessanter kan worden!

  • Individueel: voor leiders en managers om gemakkelijker meer uit zichzelf te halen en hun team.
  • Team: in 1 heidag of 3 dagdeelsessies leren teamleden zichzelf en anderen hierdoor beter te kennen en efficiënter te communiceren. Meer kracht uit elkaar en daarmee uit het team te halen. Ik zie welke teamleden samen welke sterke impact hebben op de ander/klant en laat hun experimenten in praktijkcases hiermee doen. Dit doe ik voor opdrachtgevers in zowel de non-profit als profit.
  • Relatie: als ondernemer heb je een andere relatie met je zakelijke- en met je liefdespartner. Elkaar uit het oog verliezen door de hectiek van de dag/druk van klanten; te weinig aandacht aan elkaar geven gaat snel. Hoe communiceer je correct en daardoor effectiever en krijg en houd je de relatie gezonder en leuker, dat word jouw opbrengst.

Interesse in een zeer bijzondere ontmoeting met jezelf, met je relatie of bijzondere effectieve teambuilding? Neem contact met mij op via 06-53335844.

Contact

Contact

Roel Kiers
Bezoekadres:
Dokter van Deenweg 108
Kantoor 123
8025 BK ZWOLLE

T 06 – 5333 5844
E roel@roelkiers.nl