Human Design Business Coach

>Onze dochter van destijds 10: waarom ben ik in dit leven? Waarom ben ik hier gekomen op aarde?
>Moeder Roos : vraag het aan jouw wijze IK
>Stilte
>Antwoord dochter: om helemaal te zijn wie ik ben...

Om helemaal te zijn wie je bent is jezelf kennen en je handleiding begrijpen essentieel. Human Design is een verhelderende tool om zeer snel inzichtelijk te krijgen wie je werkelijk bent, wat jouw handleiding is. Over welke talenten, gevoeligheden, kwaliteiten, invloed, kracht en valkuilen je beschikt. Wat je potentie is. Hoe kom ik over op de ander. Wat doet de energie van de ander op jou en wat doet jouw enerige op de ander. Hoe kun je daar veel beter mee omgaan, zodat het jou meer rust oplevert in iedere interactie en de interactie impactvoller en succesvoller wordt. .

Sinds 2013 wordt deze lifechanging tool door mij succesvol ingezet in individuele sessies, relatiesessies en teamsessies.

Ik ken de invloed van mijn eigen Design en dat van mijn vrouw en twee dochters erg goed. Dat in combi met mijn bedrijfskundige achtergrond, brede levenservaring, ruim 25 jaar ervaring in de commerciele arbeidsbemiddeling en headhunting, opzetten en afscheid nemen van zelf opgezette bedrijven en een relatie van 35 jaar die nooit stil staat qua ontwikkeling, maakt dat onze ontmoeting voor jou waardevol en impactvol zal zijn.

  • Individueel: voor leiders en managers om gemakkelijker meer uit zichzelf te halen en hun team. Voor een investering van € 900 ontvang je een 3 maandentraject met drie impactvolle coachingssessies.
  • Team: in 1 heidag of 3 dagdeelsessies leren teamleden zichzelf en anderen hierdoor beter te kennen en efficiënter te communiceren. Meer kracht uit elkaar en daarmee uit het team te halen. Ik zie welke teamleden samen welke sterke impact hebben op de ander/klant en laat hun experimenten in praktijkcases hiermee doen. Dit doe ik voor opdrachtgevers in zowel de non-profit als profit.
  • Relatie: als ondernemer heb je een andere relatie met je zakelijke- en met je liefdespartner. Elkaar uit het oog verliezen door de hectiek van de dag/druk van klanten; te weinig aandacht aan elkaar geven gaat snel. Hoe communiceer je correct en daardoor effectiever en krijg en houd je de relatie gezonder en leuker, dat word jouw opbrengst.

Interesse in een zeer bijzondere ontmoeting met jezelf, met je relatie of bijzondere effectieve teambuilding? Neem contact met mij op via 06-53335844.

AANVRAAG GRATIS CHART

Mail je voor- én achternaam, geboortedag, -maand en -jaar, geboorteplaats/-gemeente en exacte geboortetijdstip naar verder@roelkiers.nl  - binnen een werkdag krijg je dan je human design kaart gemaild.

Weet je jouw geboortetijdstip niet zeker? Bel de afdeling Burgerzaken van de gemeente waar je bent geboren en vraag naar het tijdstip dat je bent geboren. Zij weten het altijd. Je kunt ook een kopie geboorteakte opvragen met je DIGID via de website van de gemeente in kwestie.

Contact

Contact

Roel Kiers
Bezoekadres:
Dokter van Deenweg 108
Kantoor 123
8025 BK ZWOLLE

T 06 – 5333 5844
E roel@roelkiers.nl