Human Design Zwolle

Human Design Zwolle: ontdek je talenten, ontdek jezelf

Fijn dat je op deze pagina bent uitgekomen. Een Human Design sessie is namelijk het grootste kado dat je nu aan jezelf kunt geven en blijkbaar is het daar nu ook tijd voor.

Herken jij je in deze vragen?

 • Wat wil ik nu met mijn leven?
 • Wie ben ik écht? 
 • Welke richting wil ik op met mijn loopbaan? 
 • Hoe kom ik erachter waar ik goed in ben en wat ik in potentie nog meer in mij heb? 
 • Hoe voorkom ik energielekken?
 • Hoe voorkom ik het maken van verkeerde beslissingen en hoe maak ik voortaan de juiste beslissingen - die MIJ verder brengen? 
 • In welke omgeving kom ik en komt mijn waarde het beste tot zijn recht? 
 • Hoe kan ik me beter profileren naar anderen/werkgevers?

Bel dan voor een afspraak.

De ‘ultieme gebruiksaanwijzing’ van mezelf helder krijgen

Het principe van Human Design is heel simpel: je bent geboren met jouw unieke ontwerp en daar hoort een gebruiksaanwijzing bij die je toepast bij het nemen van beslissingen.

Human Design gaat over het potentieel van elk individu. Er is niemand waar je op kunt vertrouwen dan jezelf. Jezelf kennen is essentieel. Human Design geeft jou de kans in jezelf te kijken en daarin te zien wat voor jou juist is; je autoriteit, je vermogen om correct in dit leven te kunnen leven, ongeacht de omstandigheden om je heen. Een ‘Human Design Sessie’ gaat je veel aha-momenten opleveren met de bijzondere inzichten die je krijgt in je persoonlijkheid, talenten en gevoeligheden (en conditioneringen). Wat is het verschil met een assessment? Een assessment geeft je d.m.v. vragenlijsten altijd een beeld van wie jij denkt dat je bent. Human Design laat je zien wie je werkelijk bent, wat je bij je geboorte al hebt meegekregen. Van nature al in je hebt. Een enorm verschil. Bij Human Design daarom geen vragenlijsten. We gebruiken een speciaal computerprogramma dat jouw unieke ‘handleiding’ vaststelt op basis van de energie in neutrino's, de kleinste deeltjes in het universum, op het moment dat je werd geboren. Deze energetische printplaat laat ook zien hoe bij jou de levensenergie stroomt; hoe jouw Body & Mind elkaar kunnen tegenwerken en hoe ze goed kunnen samenwerken. Wat jouw invloed is op de omgeving én de omgeving op jou. Human Design is het overstijgende systeem met daarin ook geïntegreerd de duizenden jaren oude wijsheid vanuit de I Ching, Kabbala en Chakraleer en daarnaast o.a. genetica, biochemie, kwantummechanica en astrologie.

Dit levert het op

 • Je ontdekt je talenten, kwaliteiten en potentie
 • Je leert in welke (werk)omgeving je je het beste thuis voelt en waar je het beste tot je recht komt
 • je krijgt Inzicht in jouw gevoeligheden en valkuilen en hoe je hiermee correct voor jou mee om te gaan
 • Je leert te doorzien en te begrijpen hoe je reageert op de buitenwereld in positieve en negatieve situaties en hoe je dit kunt overstijgen - waardoor je meer in je innerlijke rust blijft
 • Je krjigt tips om de regie in je leven terug te pakken en voorgoed te behouden - het is immers jouw leven.

Investering in het mooiste kado voor jezelf

Je hebt drie opties:

 1. Wil je alleen jezelf veel beter begrijpen en hoe je kunt gaan experimenteren met de voor jouw profiel correcte Strategie en hoe jij je lichaam kunt inzetten om correcte beslissingen te maken?
  Kies dan voor de basis uitleg van 45 minuten - met op 2 A4 je gebruiksaanwijzing en korte toelichting. Investering: € 90
 2. Wil je overstijgend begrijpen wie jezelf bent, meteen de diepte in en met veel voorbeelden jouw leermomenten en successen in het verleden helder begrijpen en hoe je je gedrag kunt ombuigen naar wat voor jou werkelijk zinvol is, je innerlijke rust geeft en de kwaliteit van je leven fors kan stijgen?
  Kies dan voor de uitgebreide uitleg van 2 uur. Inclusief levensthema's, specifieke talenten en valkuilen - met op maat gemaakte rapportage (13-15 pagina's). Investering:€ 300
 3. Optie 2 plus ik maak voor jou een op maat gemaakte en correcte profilering op basis van wat potentieel in jou zit. Deze kun je gebruiken in je cv en linkedin. Hierbij kijk ik vanuit mijn rol als Recruiter/Headhunter ook naar wat jij in beweging kunt zetten en wat deze bewegingen opleveren, welke waarde deze voor werkgevers hebben. Investering:€ 420. Wil je je CV en LinkedIn ook aangepast hebben, dan kan dat extra, op uurbasis.

De oprichter van Human Design heeft deze tool eigenlijk vooral bedoeld voor ouders om hun kind goed te begrijpen, zodat zij hun kind beter kunnen begeleiden naar volwassenheid en ze ook stabielere pubers zullen zijn. Als vader van inmiddels twee mooie puberdochters heb ik met mijn vrouw veel aan de inzichten gehad voor een correctere begeleiding van onze dochters. Wil je inzicht in je kind dan is optie 1 genoeg, tenzij je je kind erg goed wilt leren kennen.

Aanmelden voor een sessie

Wil jij ook ontdekken wie je bent, wat je nog meer aan potentieel in je zit, welke waarde je hebt voor anderen, in welke omgeving jij het beste tot je recht komt en hoe je soepel en relaxt voortaan kunt omgaan met je valkuilen en uitdagingen?

 • Mail je vraag en/of wensen naar verder@roelkiers.nl. Ik neem binnen 1 werkdag contact op.
 • Bel mij op 06 - 5333 5844. Dat mag ook 's avonds tussen 19:00 en 21:00.

Wil je jouw eigen Human design chart uitrekenen? Zoek je geboortegegevens op (of bel de afdeling Burgerzaken van de gemeente waar je bent geboren) en vul de gegevens in op https://www.jovianarchive.com/Get_Your_Chart

Wat anderen zeggen over deze sessie

"Ik ben totaal verbijsterd met wat je me vertelt in 2 uurtjes over mijn levensenergiekaart terwijl je me niet eens kent. Hoe dit klopt. Kippenvel. Ik weet nu waar ik aan kan gaan werken en hoe."
Anne-marie, 46

"Wat heb ik mezelf hiermee een groot kado gegeven zeg, onthutsend en enorm bruikbaar. Ik ben hier heel erg blij mee!"
Marjet, 41

"Ik begrijp nu waarom mijn weg zo heeft moeten zijn. Dank je wel voor deze mooie inzichten!"
Isabella, 59

"Verbijsterend. Ik snap nu eindelijk mijn valkuilen, hoe 'het zit'. Waarom ik in die burn-out terecht kwam en ook hoe ik de volgende kan voorkomen. Beter kan afstemmen op dat wat de juiste beslissing is voor mij. Hoe ik mijn energielevel en daarmee stabiliteit in balans kan krijgen en houden. Hoe om te gaan met mijn gevoeligheid voor druk van buitenaf en de druk die ik mezelf opleg. Dit is terug naar mijn essentie, hoe ik echt ben en hoe ik weer dichterbij mijn werkelijke IK kan komen."
Loes, 53

"Ongelooflijk waardevol, dit inzicht in mijn 'printplaat'. Ik begrijp nu pas echt waarom en waar ik de fout inga met mijn gedrag, hoe ik zelf mijn ongewenste leermomenten creëer. Maar vooral hoe ik deze ongewenste leermomenten kan voorkomen door te experimenteren met wat voor mij correct is om te doen. Daardoor de juiste beslissingen voor mezelf maak en niet meer anderen ga pleasen. Beslissingen die mij energie geven. Dat deze tool gewoon bestaat, bijzonder! Thnx!"
Ferdi, 36

Ik vind het bijna bizar hoeveel er bij de geboorte al is vastgelegd wat je aan kwaliteiten en gevoeligheden hebt, welk potentieel je hebt. Dat je kunt aflezen wat je uitstraalt naar de omgeving. De valkuil 'onuitgenodigd' doen en spreken was ook een pijnlijke constatering. Dat je aangaf hoe simpel ik draagvlak kan creëren en dan weet dat de ander mijn mening wil horen - pfffff - hoe pijnlijk het altijd was voor mij. Ik die vond dat ik 'moest manifesteren'. Gedoe en irritatie waren mijn beloning dan vaak. Dat weten welk type je bent en welke Strategie en Innerlijke Autoriteit/Baas daarbij horen en daarmee experimenteren wat voor mij correct is, eigenlijk de essentie is van Human Design. Hoe simpel, maar ook hoe moeilijk om mezelf daarin te herprogrammeren. Een uitdaging die ik graag aanga, de potentiele winst is mij helder: die is enorm :-) "
Theo, 44

Podcast

Wiebe Bakker interviewt toekomstdenkers/visionairs. In de https://wiebebakker.nl/human-design/  podcast kun je horen hoe ik de toekomst zie, mede op basis wat Human Design verwacht. Na 400 jaar eindigt 'The Cross of Planning' en gaan we in 2027 een nieuwe fase in. Dat kan alleen maar wanneer oude structuren eerst worden afgebroken. Dit is een onomkeerbare beweging. Deze structuren brokkelen steeds sneller af de komende jaren, wat de nodige onrust zal veroorzaken.

You only have to be yourself

Whenever I deal with individuals I always remind them of that: do not punish yourself in thinking that you have to be the best. You never ever have to be the best. You only have to be yourself. And if you are yourself, you will be recognized and if you try to be the best, you will not. Understand the principle of that. The collective process is about comparing, and the individual process is not. So the moment you are trying to be best, this is all a comparison game and it has nothing to do with being individual. - Ra, fouder Human Design

Contact
Roel Kiers
Bezoekadres:
Dokter van Deenweg 108
Kantoor 123
8025 BK ZWOLLE

T 06 – 5333 5844
E roel@roelkiers.nl