Human Design Zwolle

Human Design Zwolle: ontdek je talenten

 

Ben je op zoek naar een nieuwe baan omdat je ontslagen bent, er ontslag dreigt of je ongelukkig bent in je huidige baan? Dat is een vervelende situatie waarbij veel nieuwe keuzes en stress komen kijken.

Weet jij al wat je wilt? Hetzelfde werk maar bij een andere werkgever, of juist iets heel anders? Of ben je nog aan het twijfelen…?

Onzekerheid kan ervoor zorgen dat je beslissingen (te) lang uitstelt. Vaak kun je beter doorpakken in plaats van te blijven piekeren. Ik help je gedachtes weer op orde te krijgen, positieve energie te creëren en knopen door te hakken.

In een gesprek van twee uur bespreken we waar je talenten en valkuilen liggen. Dit geeft een groot inzicht in jezelf en biedt je een zelfverzekerd gevoel in de sollicitaties die je te wachten staan. Natuurlijk kun je de uitkomsten ook uitstekend gebruiken in het verbeteren van je profilering.

Herken jij je in deze vragen?

 • Wat wil ik nu met mijn leven?
 • Wie ben ik écht? 
 • Welke richting wil ik op met mijn loopbaan? 
 • Hoe kom ik erachter waar ik goed in ben? 
 • Waarvan krijg ik energie i.p.v. dat het energie kost? 
 • In welk type bedrijf komt mijn waarde het beste tot zijn recht? 
 • Hoe kan ik me beter profileren naar werkgevers?

Soms zou het handig zijn om een ‘handleiding’ van jezelf te hebben. Zodat je weet wat je moet doen en hoe je plezierig en succesvol(ler) je leven leidt. Klinkt als een winnend idee, vind je ook niet?

Een ‘handleiding’ van jezelf in 2 uren

Een ‘Human Design Sessie’ gaat je veel aha-momenten opleveren, omdat je een enorm inzicht krijgt in je persoonlijkheid, talenten en gevoeligheden (en conditioneringen). Op basis van een wetenschappelijk en holistisch systeem brengen we dit in beeld. We gebruiken een speciaal computerprogramma dat jouw unieke ‘handleiding’ vaststelt. Dit resulteert in een soort blauwdruk die laat zien hoe bij jou de levensenergie stroomt in jouw Body & Mind; hoe deze werken en samenwerken en jouw invloed op en die van de omgeving op jou.

Dit levert het op

 • Ontdek je talenten, kwaliteiten en potentie
 • Leer in welke (werk)omgeving je je het beste thuis voelt en waar je het beste tot je recht komt
 • Inzicht in jouw gevoeligheden en valkuilen en hoe hiermee succesvol om te gaan
 • Doorzie hoe je reageert op de buitenwereld in positieve en negatieve situaties en hoe je dit kunt overstijgen
 • Tips om de regie in je leven terug te pakken en voorgoed te behouden

We bespreken de resultaten in de sessie. Ook ontvang je je Design met toelichting in een rapport (12-15 pagina's) op papier. Hierdoor kan je later makkelijk opzoeken 'hoe het ook alweer zat'. Daarnaast mag je de sessie ook opnemen op je mobiel als je later deze schat aan informatie weer wilt horen.

Aanmelden voor een sessie

Wil jij ontdekken wat je écht wil? Vul dan het formulier in eventueel aangevuld met je vraag of wensen

Ik neem binnen enkele werkdagen contact met je op. Dan plannen we een sessie of beantwoord ik de vragen die je nog hebt. Wil je een korte samenvatting, dan kan dit telefonisch in een half uur.

Wat anderen zeggen over deze sessie

"Ik ben totaal verbijsterd met wat je me vertelt in 2 uurtjes over mijn levensenergiekaart terwijl je me niet eens kent. Hoe dit klopt. Kippenvel. Ik weet nu waar ik aan kan gaan werken en hoe."
Anne-marie, 46

"Wat heb ik mezelf hiermee een groot kado gegeven zeg, onthutsend en enorm bruikbaar. Ik ben hier heel erg blij mee!"
Marjet, 41

"Ik begrijp nu waarom mijn weg zo heeft moeten zijn. Dank je wel voor deze mooie inzichten!"
Isabella, 59

"Verbijsterend. Ik snap nu eindelijk mijn valkuilen, hoe 'het zit'. Waarom ik in die burn-out terecht kwam en ook hoe ik de volgende kan voorkomen. Beter kan afstemmen op dat wat de jusite beslissing is voor mij.Hoe ik mijn energielevel en daarmee stabiliteit in balans kan krijgen en houden. Hoe om te gaan met mijn gevoeligheid voor druk van buitenaf en de druk die ik mezelf opleg. Dit is terug naar mijn essentie, hoe ik echt ben en hoe ik weer dichterbij mijn werkelijke IK kan komen."
Loes, 53

"Ongelooflijk waardevol, dit inzicht in mijn 'printplaat'. Ik begrijp nu pas echt waarom en waar ik de fout inga met mijn gedrag, hoe ik zelf mijn ongewenste leermomenten creëer. Maar vooral hoe ik deze ongewenste leermomenten kan voorkomen door te experimenteren met wat voor mij correct is om te doen. Daardoor de juiste beslissingen voor mij maak en niet meer anderen ga pleasen. Beslissingen die mij energie geven. Dat deze tool gewoon bestaat, bijzonder! Thnx!"
Ferdi, 36

Ik vind het bijna bizar hoeveel er bij de geboorte al is vastgelegd wat je aan kwaliteiten en gevoeligheden hebt. Dat je kunt aflezen wat je uitstraalt naar de omgeving. Ook een mooi inzicht was hoeveel in ons moet worden uitgenodigd terwijl we denken dat we van alles 'moeten manifesteren'. Niet uitgenodigd? Dan bijna garantie op gedoe/frictie/irritatie. Dat weten welk type je bent en welke Strategie en Innerlijke Baas daar bijhoren en daarmee experimenteren wat voor mij correct is, eigenlijk de boodschap is. Hoe simpel, maar ook hoe moeilijk om mezelf daarin te herprogrammeren. Een uitdaging die ik graag aanga, de winst is enorm :-) "
Theo, 44

 

Contact
Roel Kiers
Bezoekadres:
Dokter van Deenweg 108
Kantoor 123
8025 BK ZWOLLE

Postadres:
Henriette Roland Holststraat 20
8023 CJ ZWOLLE

T 06 – 5333 5844
E roel@roelkiers.nl