Human Design Zwolle

Human Design Zwolle: ontdek je talenten, ontdek jezelf

Gefeliciteerd dat je op deze pagina bent uitgekomen. Een Human Design sessie is namelijk het grootste kado dat je nu aan jezelf kunt geven en blijkbaar is het daar nu ook tijd voor.

Het kan twee redenen hebben dat je op deze pagina terecht bent gekomen:

 • Optie 1: je wilt weten wie jij in essentie bent, je wilt jezelf beter begrijpen, je weet dat er meer verborgen zit in jou aan talenten en wilt in de hectische samenleving waarin we nu leven soepeler door het leven manoeuvreren.
 • Optie 2: je bent op zoek naar een nieuwe baan. Omdat je ontslagen bent, er ontslag dreigt of je ongelukkig bent in je huidige baan. Dat is een vervelende situatie waarbij veel nieuwe keuzes en stress komen kijken. Weet jij al wat je wilt? Hetzelfde werk maar bij een andere werkgever, of juist iets heel anders? Of ben je nog aan het twijfelen…? Onzekerheid kan ervoor zorgen dat je beslissingen (te) lang uitstelt. Vaak kun je beter doorpakken in plaats van te blijven piekeren. Maar hoe beslis je wat voor jou voelt als de juiste richting? Ik help je om een voor jou correct beeld te krijgen van de opties en hoe te beslissen, hoe je beter te luisteren naar je lichaam en positieve energie kunt creëren en behouden. In een gesprek van twee uur bespreken we waar je talenten en valkuilen liggen. Dit geeft een groot inzicht in jezelf en biedt je een zelfverzekerd gevoel in de sollicitaties die je te wachten staan. Natuurlijk kun je de uitkomsten ook uitstekend gebruiken in het verbeteren van je profilering.

Herken jij je in deze vragen?

 • Wat wil ik nu met mijn leven?
 • Wie ben ik écht? 
 • Welke richting wil ik op met mijn loopbaan? 
 • Hoe kom ik erachter waar ik goed in ben en wat ik in potentie nog meer in mij heb? 
 • Waarvan krijg ik energie i.p.v. dat het energie kost?
 • Hoe voorkom ik verkeerde beslissingen en maak ik voortaan beslissingen die MIJ verder brengen? 
 • In welk type bedrijf kom ik en komt mijn waarde het beste tot zijn recht? 
 • Hoe kan ik me beter profileren naar anderen/werkgevers?

De ‘ultieme gebruiksaanwijzing’ van mezelf helder krijgen

Het principe van Human Design is heel simpel: je bent geboren met jouw unieke ontwerp en daar hoort een gebruiksaanwijzing bij die je toepast bij het nemen van beslissingen.

Een ‘Human Design Sessie’ gaat je veel aha-momenten opleveren met de bijzondere inzichten die je krijgt in je persoonlijkheid, talenten en gevoeligheden (en conditioneringen). Wat is het verschil met een assessment? Een assessment geeft je d.m.v. vragenlijsten altijd een beeld van wie jij denkt dat je bent. Human Design laat je zien wie je werkelijk bent, wat je bij je geboorte al hebt meegekregen. Van nature al in je hebt. Een enorm verschil. Bij Human Design daarom geen vragenlijsten. We gebruiken een speciaal computerprogramma dat jouw unieke ‘handleiding’ vaststelt op basis van de energie in neutrino's, de kleinste deeltjes in het universum, op het moment dat je werd geboren. Deze energetische printplaat laat ook zien hoe bij jou de levensenergie stroomt; hoe jouw lichaam en Mind elkaar kunnen tegenwerken en hoe ze goed kunnen samenwerken en wat jouw invloed is op de omgeving én de omgeving op jou. Human Design is het overstijgende systeem met daarin ook geïntegreerd de duizenden jaren oude wijsheid vanuit de I Ching, Kabbala en Chakraleer en daarnaast o.a. genetica, biochemie, kwantummechanica, astrologie en antropologie.

Dit levert het op

 • Ontdek je talenten, kwaliteiten en potentie
 • Leer in welke (werk)omgeving je je het beste thuis voelt en waar je het beste tot je recht komt
 • Inzicht in jouw gevoeligheden en valkuilen en hoe hiermee correct voor jou mee om te gaan
 • Doorzie hoe je reageert op de buitenwereld in positieve en negatieve situaties en hoe je dit kunt overstijgen - waardoor je meer in je innerlijke rust blijft
 • Tips om de regie in je leven terug te pakken en voorgoed te behouden - het is immers jouw leven.

Iedereen neemt de sessie op met de mobiele telefoon om later deze waardevolle informatie regelmatig te kunnen afluisteren. Want de uitnodiging vanuit Human Design is om te experimenteren met wat Human Design jou aangeeft, om zo te achterhalen wat voor jou klopt en werkt.

Aanmelden voor een sessie

Wil jij ook ontdekken wie je bent, wat je nog meer aan potentieel moois in je zit, welke waarde je hebt voor anderen en in welke omgeving jij het beste tot je recht komt en hoe je soepel en relaxt voortaan kunt omgaan met je valkuilen en uitdagingen?

 • Mail je vraag en/of wensen naar verder@roelkiers.nl. Ik neem binnen 1 werkdag contact met je op. Dan plannen we een sessie of beantwoord ik de vragen die je nog hebt.
 • Bel mij op 06 - 5333 5844. Dat mag ook na werktijd.

Investering in het mooiste kado voor jezelf

Je hebt drie opties:

 1. Wil je alleen jezelf veel beter begrijpen en hoe je kunt gaan experimenteren met de voor jouw profiel correcte Strategie en hoe jij je lichaam kunt inzetten om correcte beslissingen te maken?
  Kies dan voor de basis uitleg van 45 minuten - met op 2 A4 je gebruiksaanwijzing en korte toelichting. Investering: € 90
 2. Wil je overstijgend begrijpen wie jezelf bent, meteen de diepte in en met veel voorbeelden jouw leermomenten en successen in het verleden helder begrijpen en hoe je je gedrag kunt ombuigen naar wat voor jou werkelijk zinvol is, je innerlijke rust geeft en de kwaliteit van je leven fors kan stijgen?
  Kies dan voor de uitgebreide uitleg van 2 uur. Inclusief levensthema's, specifieke talenten en valkuilen - met op maat gemaakte rapportage (13-15 pagina's). Investering:€ 300
 3. Optie 2 plus jouw op maat gemaakte en correcte profilering op basis van wat potentieel in jou zit. Deze kun je gebruiken in je cv en linkedin. Hierbij kijk ik vanuit mijn rol als Recruiter/Headhunter ook naar wat jij in beweging kunt zetten en wat deze bewegingen opleveren, welke waarde deze voor werkgevers hebben. Investering:€ 420

De oprichter van Human Design heeft deze tool eigenlijk vooral bedoeld voor ouders om hun kind goed te begrijpen, zodat zij hun kind beter kunnen begeleiden naar volwassenheid en ze ook stabielere pubers zullen zijn. Ik reken daarvoor slechts 60 euro per kindreading voor een half uur, inclusied mijn voorbereiding. Ook krijg je op papier een A4 gebruiksaanwijzing mee. Mijn prijs hiervoor is zo laag omdat mijn vrouw en ik als ouders van twee prachtige nu pubermeiden enorm veel hebben gehad aan de inzichten vanuit Human Design bij de opvoeding. Dat voordeel gunnen we iedere ouder en ieder kind..

Wat anderen zeggen over deze sessie

"Ik ben totaal verbijsterd met wat je me vertelt in 2 uurtjes over mijn levensenergiekaart terwijl je me niet eens kent. Hoe dit klopt. Kippenvel. Ik weet nu waar ik aan kan gaan werken en hoe."
Anne-marie, 46

"Wat heb ik mezelf hiermee een groot kado gegeven zeg, onthutsend en enorm bruikbaar. Ik ben hier heel erg blij mee!"
Marjet, 41

"Ik begrijp nu waarom mijn weg zo heeft moeten zijn. Dank je wel voor deze mooie inzichten!"
Isabella, 59

"Verbijsterend. Ik snap nu eindelijk mijn valkuilen, hoe 'het zit'. Waarom ik in die burn-out terecht kwam en ook hoe ik de volgende kan voorkomen. Beter kan afstemmen op dat wat de juiste beslissing is voor mij. Hoe ik mijn energielevel en daarmee stabiliteit in balans kan krijgen en houden. Hoe om te gaan met mijn gevoeligheid voor druk van buitenaf en de druk die ik mezelf opleg. Dit is terug naar mijn essentie, hoe ik echt ben en hoe ik weer dichterbij mijn werkelijke IK kan komen."
Loes, 53

"Ongelooflijk waardevol, dit inzicht in mijn 'printplaat'. Ik begrijp nu pas echt waarom en waar ik de fout inga met mijn gedrag, hoe ik zelf mijn ongewenste leermomenten creëer. Maar vooral hoe ik deze ongewenste leermomenten kan voorkomen door te experimenteren met wat voor mij correct is om te doen. Daardoor de juiste beslissingen voor mezelf maak en niet meer anderen ga pleasen. Beslissingen die mij energie geven. Dat deze tool gewoon bestaat, bijzonder! Thnx!"
Ferdi, 36

Ik vind het bijna bizar hoeveel er bij de geboorte al is vastgelegd wat je aan kwaliteiten en gevoeligheden hebt, welk potentieel je hebt. Dat je kunt aflezen wat je uitstraalt naar de omgeving. De valkuil 'onuitgenodigd' doen en spreken was ook een pijnlijke constatering. Dat je aangaf hoe simpel ik draagvlak kan creëren en dan weet dat de ander mijn mening wil horen - pfffff - hoe pijnlijk het altijd was voor mij. Ik die vond dat ik 'moest manifesteren'. Gedoe en irritatie waren mijn beloning dan vaak. Dat weten welk type je bent en welke Strategie en Innerlijke Autoriteit/Baas daarbij horen en daarmee experimenteren wat voor mij correct is, eigenlijk de essentie is van Human Design. Hoe simpel, maar ook hoe moeilijk om mezelf daarin te herprogrammeren. Een uitdaging die ik graag aanga, de potentiele winst is mij helder: die is enorm :-) "
Theo, 44

 

Contact
Roel Kiers
Bezoekadres:
Dokter van Deenweg 108
Kantoor 123
8025 BK ZWOLLE

Postadres:
Henriette Roland Holststraat 20
8023 CJ ZWOLLE

T 06 – 5333 5844
E roel@roelkiers.nl