Human Design Zwolle

Human Design Zwolle: ontdek je talenten, ontdek jezelf

Fijn dat je op deze pagina bent uitgekomen. Een Human Design sessie is namelijk het grootste kado dat je nu aan jezelf kunt geven en blijkbaar is het daar nu ook tijd voor.

>Onze oudste dochter van destijds 10: waarom ben ik in dit leven? Waarom ben ik hier gekomen op aarde?
>Moeder Roos : vraag het aan jouw wijze IK
> Stilte. Antwoord: Om helemaal te zijn wie ik ben

Om helemaal te zijn wie je bent is jezelf kennen en je handleiding begrijpen essentieel. Human Design is een verhelderende tool om zeer snel inzichtelijk te krijgen wie je werkelijk bent. Over welke talenten, gevoeligheden, kwaliteiten, invloed, kracht en valkuilen je beschikt. Wat je potentie is. Sinds 2013 wordt deze tool door mij succesvol ingezet in individuele sessies, relatiesessies en teamsessies. Lifechanging.

Herken jij je in deze vragen?

 • Wie ben ik écht?
 • Wat is mijn DOEL in dit leven, wat kom ik hier doen in dit leven?
 • Wat wil ik NU met mijn leven?
 • Hoe OPEN ik de deur naar voorspoed, welke gave van mij kan ik het beste hiervoor inzetten? 
 • Hoe kom ik het meest tot mijn recht, hoe haal ik het beste uit mezelf?
 • Ho kom ik erachter waar ik van nature een talent voor heb, wat ik in potentie nog meer in mij heb en hoe ik dit voor mezelf en anderen / het geheel het beste kan inzetten?
 • Hoe voorkom ik energielekken?
 • Hoe maak ik voortaan de juiste beslissingen - die MIJ verder brengen? 
 • In welke omgeving kom ik en komt mijn waarde het beste tot zijn recht? 
 • Hoe kan ik me beter profileren naar anderen/werkgevers?
 • Hoe krijg ik inzicht in hoe de interactie met de ander werkt en zorg ik dat ik met weinig moeite veel meer impact krijg?

Wat mij onderscheidt van andere coaches is dat ik met jou 'meteen diep' ga. Waarom heb jij specifieke uitdagingen gekregen in dit leven, waardoor worden deze getriggerd en hoe kun je hier veel beter mee omgaan.

Je handleiding helder krijgen

Het principe van Human Design is heel simpel: je bent geboren met jouw unieke ontwerp en daar hoort een gebruiksaanwijzing bij die je toepast bij het nemen van beslissingen.

Human Design gaat over het potentieel van elk individu. Er is niemand waar je op kunt vertrouwen dan jezelf. Jezelf kennen is essentieel. Het goed hebben met jezelf is het belangrijkste in je leven. Human Design geeft jou de kans jezelf echt te zien. Daarin te zien wat voor jou juist is; je autoriteit, je vermogen om correct in dit leven te kunnen leven, ongeacht de omstandigheden om je heen. Een ‘Human Design Sessie’ gaat je veel aha-momenten opleveren met de bijzondere inzichten die je krijgt in je persoonlijkheid, talenten en gevoeligheden (en conditioneringen).

Wat is het verschil met een assessment? Een assessment geeft je d.m.v. vragenlijsten altijd een beeld van wie jij denkt dat je bent. Human Design laat je zien wie je werkelijk bent, wat je van nature al in je hebt. Een enorm verschil. We gebruiken een speciaal computerprogramma dat jouw unieke ontwerp vaststelt op basis van de energie in neutrino's, de kleinste deeltjes in het universum, op het moment dat je werd geboren. Deze energetische printplaat laat ook zien hoe bij jou de levensenergie stroomt; hoe jouw Body & Mind elkaar kunnen tegenwerken en hoe ze goed kunnen samenwerken. Wat jouw invloed is op de omgeving én de omgeving op jou. Human Design is het overstijgende systeem met daarin ook geïntegreerd de duizenden jaren oude wijsheden vanuit de I Ching, Kabbala en Chakraleer en daarnaast o.a. genetica, biochemie, kwantummechanica en astrologie.

Investering in het mooiste kado voor jezelf

Wil je overstijgend begrijpen wie jezelf bent, meteen de diepte in en met veel voorbeelden jouw leermomenten en successen in het verleden helder begrijpen en hoe je je gedrag kunt ombuigen naar wat voor jou werkelijk zinvol is, je innerlijke rust geeft en de kwaliteit van je leven fors kan stijgen? Inclusief levensthema's, specifieke talenten en valkuilen. Investering: € 130/uur ex btw. Een sessie is tusen de 1,5 en 2,5 uur, afhankelijk van wat je aan inzichten en antwoorden wilt halen.

De oprichter van Human Design heeft deze tool eigenlijk vooral bedoeld voor ouders om hun kind goed te begrijpen, zodat zij hun kind beter kunnen begeleiden naar volwassenheid en ze ook stabielere pubers zullen zijn. Mijn vrouw en ik hebben veel aan de inzichten gehad voor een zo correct mogelijke begeleiding van onze dochters. Wil je weten hoe het design van jouw kind is en hoe de energie van jou en je kind op elkaar werkt? 1 uur per kind. 

Aanmelden voor een sessie

Wil jij ook ontdekken wie je bent, wat je nog meer aan potentieel in je zit, welke waarde je hebt voor anderen, in welke omgeving jij het beste tot je recht komt en hoe je soepel en relaxt voortaan kunt omgaan met je valkuilen en uitdagingen?

 • Mail je vraag en/of wensen naar verder@roelkiers.nl. Ik neem binnen 1 werkdag contact op.
 • Bel mij op tussen 09:00 en 18:00 op 06 - 5333 5844. 

Voor een sessie heb je nodig:

 • voor- én achternaam,
 • geboortedag, -maand en -jaar
 • geboorteplaats/-gemeente en
 •  exacte geboortetijdstip. Weet je jouw geboortetijdstip niet zeker? Bel de afdeling Burgerzaken van de gemeente waar je bent geboren en vraag naar het tijdstip dat je bent geboren. Zij weten het altijd. Je kunt ook een kopie geboorteakte opvragen met je DIGID via de website van de gemeente in kwestie.

Wat anderen zeggen over deze sessie

"Ik ben totaal verbijsterd met wat je me vertelt in 2 uur over mij, terwijl je me niet eens kent. Hoe dit klopt. Kippenvel. Ik weet nu waar ik aan kan gaan werken en hoe."
Anne-marie, 46

"Wat heb ik mezelf hiermee een groot kado gegeven, onthutsend en enorm bruikbaar. Ik ben hier heel erg blij mee!"
Marjet, 41

"Ik begrijp nu waarom mijn weg zo heeft moeten zijn. Dank je wel voor deze mooie inzichten!"
Isabella, 59

"Verbijsterend. Ik snap nu eindelijk mijn valkuilen, hoe 'het zit'. Waarom ik in die burn-out terecht kwam en ook hoe ik de volgende kan voorkomen. Beter kan afstemmen op dat wat de juiste beslissing is voor mij. Hoe ik mijn energielevel en daarmee stabiliteit in balans kan krijgen en houden. Hoe om te gaan met mijn gevoeligheid voor druk van buitenaf en de druk die ik mezelf opleg. Dit is terug naar mijn essentie, hoe ik echt ben en hoe ik weer dichterbij mijn werkelijke IK kan komen."
Loes, 53

"Ongelooflijk waardevol, dit inzicht in mijn 'printplaat'. Ik begrijp nu pas echt waarom en waar ik de fout inga met mijn gedrag, hoe ik zelf mijn ongewenste leermomenten creëer. Maar vooral hoe ik deze ongewenste leermomenten kan voorkomen door te experimenteren met wat voor mij correct is om te doen. Daardoor de juiste beslissingen voor mezelf maak en niet meer anderen ga pleasen. Beslissingen die mij energie geven. Dat deze tool gewoon bestaat, bijzonder! Thnx!"
Ferdi, 36

Ik vind het bijna bizar hoeveel er bij de geboorte al is vastgelegd wat je aan kwaliteiten en gevoeligheden hebt, welk potentieel je hebt. Dat je kunt aflezen wat je uitstraalt naar de omgeving. De valkuil 'onuitgenodigd' doen en spreken was ook een pijnlijke constatering. Dat je aangaf hoe simpel ik draagvlak kan creëren en dan weet dat de ander mijn mening wil horen - of op dat moment niet wil of klaar voor is.  Pffff - hoe pijnlijk het altijd was voor mij. Ik die vond dat ik 'moest manifesteren'. Gedoe en irritatie waren mijn beloning dan vaak. Dat weten welk type je bent en welke Strategie en Innerlijke Autoriteit/Baas daarbij horen en daarmee experimenteren wat voor mij correct is, eigenlijk de essentie is van Human Design. Hoe simpel, maar ook hoe moeilijk om mezelf daarin te herprogrammeren. Een uitdaging die ik graag aanga, de potentiele winst is mij helder: die is enorm. Ik begin met het experiment! :-) "
Theo, 44

Podcast

Wiebe Bakker interviewt toekomstdenkers/visionairs. In de https://wiebebakker.nl/human-design/  podcast kun je horen hoe ik de toekomst zie, mede op basis wat Human Design verwacht. Na 400 jaar eindigt 'The Cross of Planning' en gaan we in 2027 een nieuwe fase in. Dat kan alleen maar wanneer oude structuren eerst worden afgebroken. Dit is een onomkeerbare beweging. Deze structuren brokkelen steeds sneller af de komende jaren, wat de veel onrust zal veroorzaken en daarmee ook veel angst. De start van de laatste periode van 7 jaar tot 2027 begon binnen twee maanden na het Human Design jaar (wat 21 januari begint) medio maart 2020 met de introductie van Corona...

Human Design geeft je aan wat jouw Strategie is en wat jouw Innerlijke Autoriteit is om soepel door het leven te navigeren. Hoe je de wijsheid van je lichaam kunt gebruiken, daardoor altijd in de rust kunt blijven, wetend wat goed voor JOU is en wat niet. Want het is jouw levensreis immers.

You only have to be yourself

Whenever I deal with individuals I always remind them of that: do not punish yourself in thinking that you have to be the best. You never ever have to be the best. You only have to be yourself. And if you are yourself, you will be recognized and if you try to be the best, you will not. Understand the principle of that. The collective process is about comparing, and the individual process is not. So the moment you are trying to be best, this is all a comparison game and it has nothing to do with being individual. - Ra, fouder Human Design

Living correctly as yourself

Roel Kiers
Bezoekadres:
Dokter van Deenweg 108
Kantoor 123
8025 BK ZWOLLE

T 06 – 5333 5844
E roel@roelkiers.nl