WERKGEVER

U wilt goede, stabiele medewerkers. Mensen waar u op kunnen vertrouwen en bouwen. Ik zorg dat u die krijgt.

Hoge bomen vangen veel wind. Deze bomen moeten goed geworteld zijn. In de gesprekken met kandidaten investeer ik daarom extra tijd in het bespreken van hun ‘roots’/achtergrond en huidige privé leven. Stabiliteit thuis is belangrijk voor de performance op het werk.  Ik stel alleen kandidaten voor waar ik een compleet beeld van heb gekregen.

 • Bemiddelingsfee basis
  Het gehele -headhunting- Werving & Selectie traject wordt door mij verzorgd inclusief assessment, antecenten onderzoek en coaching. U betaalt altijd een startfee van € 2500
 • Op uurbasis
  U bepaaklt wat u wilt uitbesteden in het werving- en selectieproces.
 • Headhunter op uurbasis
  U heeft nog niemand op het oog of juist wel. Het contact leggen met topper(s) heeft een potentieel groot afbreukrisico. Om deze cruciale fase succesvol te laten verlopen schakelt u mij in. Het gelukt mij vrijwel altijd om de interesse dusdanig aan te wakkeren dat de kandidaat met mij in gesprek gaat en daardoor bij u aan tafel komt. Ik geef u ook de tips om te zorgen voor een correct soepel vervolg.
 • Duurzame Inzetbaarheid
  Dit doe ik samen met geselecteerde partners en met holistisch coach en therapeute www.rooskiers.nl. Heeft u nu medewerkers waarbij het risico groot is dat ze in een BURN-OUT terechtkomen of deze al hebben? Neemt u dan contact op Roos. Burn-out problematiek is haar expertise. 80% van haar klanten zijn medewerkers die door hun werkgever worden doorgestuurd. Daarnaast sturen bedrijfsartsen en huisartsen naar haar door.  
 • Outplacement
  Ik verzorg met mijn vrouw Roos (www.rooskiers.nl) succesvolle outplacementtrajecten die voor de mensen lifechanging zijn. Ik doe de buitenkant, Roos de binnenkant. Ik zorg dat de profilering klopt (in hun linkedin en cv) en zet mijn netwerk in, Roos zorgt dat mensen hun belemmeringen hebben opgeruimd en energiek overkomen. Wilt u dat dit traject gecertificeerd gebeurt, dan doen wij dit in samenwerking met Xynthesis
 • Loopbaancoaching
  Drie pakketten: € 900, € 1500 of € 2750 ex btw. Op uurbasis ook mogelijk.
 • Assessments voor nieuwe en huidige medewerkers
  Wie haal ik in mijn bedrijf? Voorkomen is beter dan genezen. Lees verder
Contact
Roel Kiers
Bezoekadres:
Dokter van Deenweg 108
Kantoor 123
8025 BK ZWOLLE

T 06 – 5333 5844
E roel@roelkiers.nl