WERKGEVER

U wilt goede, stabiele medewerkers. Mensen waar u op kunnen vertrouwen en bouwen. Ik zorg dat u die krijgt.

Hoge bomen vangen veel wind. Deze bomen moeten goed geworteld zijn. In de gesprekken met kandidaten investeer ik daarom extra tijd in het bespreken van hun ‘roots’/achtergrond en huidige privé leven. Stabiliteit thuis is belangrijk voor de performance.  Ik stel alleen kandidaten voor waar ik een compleet beeld van heb gekregen. Sinds ik in 2001 voor mezelf ben gaan werken heeft dat geresulteerd in 95% succesvolle trajecten. Voor mij is een traject succesvol wanneer zowel u als werkgever en de nieuwe medewerker na 2 jaar nog steeds zeer tevreden zijn over de match. Voor 80% werk ik op uurbasis. Er ontstaat een hechtere, plezierige relatie. Gebleken is dat ik, mede vanuit mijn bedrijfskundige achtergrond,  een waardevolle partner ben voor mijn klanten. Dat gaat zelfs zo ver dat ik zorg dat de transformatie van een spreadsheet gerunde fabriek met 70 FTE naar een succesvolle maatwerk ERP gaat, waarbij ik de zelf geworven onafhankelijke IT consultant (Register Informaticus) en de Projectleider bij de klant begeleid. Nieuwe klanten krijg ik vrijwel altijd door aanbeveling van hun accountant of via een klant.

U kunt mij inschakelen voor de werving van nieuwe medewerkers op HBO of WO nivo bij:

 • Bemiddelingsfee basis
  Het gehele -headhunting- Werving & Selectie traject wordt door mij verzorgd inclusief assessment, antecenten onderzoek en coaching. U betaalt altijd een startfee.
 • Op uurbasis
  Bij een, meerdere of alle onderdelen van het werving- en selectieproces.
 • Headhunter op uurbasis
  U heeft nog niemand op het oog of juist wel. Het contact leggen met topper(s) heeft een potentieel groot afbreukrisico. Om deze cruciale fase succesvol te laten verlopen schakelt u mij in. Het gelukt mij vrijwel altijd om de interesse dusdanig aan te wakkeren dat de kandidaat met mij in gesprek gaat en daardoor bij u aan tafel komt.
 • Duurzame Inzetbaarheid
  Dit doe ik samen met geselecteerde partners en met holistisch coach en therapeute www.rooskiers.nl. Heeft u nu medewerkers waarbij het risico groot is dat ze in een BURN-OUT terechtkomen of deze al hebben? Neemt u dan contact op Roos. Burn-out problematiek is haar expertise. 80% van haar klanten zijn medewerkers die door hun werkgever worden doorgestuurd. Daarnaast sturen bedrijfsartsen en huisartsen naar haar door.  
 • Outplacement
  Ik verzorg met mijn vrouw Roos (www.rooskiers.nl) succesvolle outplacementtrajecten die voor de mensen lifechanging zijn. Roos zorgt dat mensen weer in hun kracht komen, ik zorg dat de profilering klopt (in hun linkedin en cv) en zet mijn netwerk in. Wilt u dat dit gecertificeerd gebeurt, dan doen wij dit in samenwerking met Xynthesis
 • Assessments voor nieuwe en huidige medewerkers
  Wie haal ik in mijn bedrijf? Voorkomen is beter dan genezen. Lees verder
Contact
Roel Kiers
Bezoekadres:
Dokter van Deenweg 108
Kantoor 123
8025 BK ZWOLLE

Postadres:
Henriette Roland Holststraat 20
8023 CJ ZWOLLE

T 06 – 5333 5844
E roel@roelkiers.nl