Kandidaten

Mijn opdrachtgevers schakelen mij in om uitstekende en stabiele medewerkers te krijgen. Mensen waar ze op kunnen vertrouwen en bouwen. Waarin ze willen investeren.

Wie ben jij?

In de gesprekken met jou als kandidaat investeer ik meer tijd dan gebruikelijk is om jouw talenten te achterhalen, wat je in beweging zet en wat dit oplevert. Wat jouw -eigen- waarde is. Daarnaast wil ik dat de baan bij mijn opdrachtgever jou ook verder brengt in je ontwikkeling. Daarom werk ik vrijwel alleen voor familiebedrijven die qua business in de top 5 zitten. Waar de middelen zijn, waar innovatie vanzelfsprekend is, waar men zich bewust is van de waarde van de collega's. Waar je impactvol kunt zijn en de werkervaring een mooie aanvulling in je cv zal zijn. Stabiele bedrijven, sociale werkgevers  en financieel solide.

AVG

De door jou verstrekte persoonlijke gegevens gebruik ik om jouw sollicitatie te verwerken.  We bewaren je gegevens in onze database tot vier weken na beëindiging van de sollicitatieprocedure. Alleen als je mij daarvoor toestemming geeft bewaar ik je gegevens langer. Je kunt mij op ieder moment verzoeken jouw gegevens te verwijderen of de toestemming in te trekken. Meer informatie over de verwerking van jouw persoonlijke gegevens en jouw rechten vind je in het Privacy Statement

Wanneer je niet bij mij in een procedure zit kun je mij inschakelen voor:

  1. Speed Traject Profileren
  2. De transformatie van jouw cv naar een SuperCV®
  3. Loopbaancoaching | Sollicitatietraining
  4. Outplacement trajecten
    (deze doe ik samen met holistisch therapeute/coach Roos Kiers)
Roel Kiers
Bezoekadres:
Dokter van Deenweg 108
Kantoor 123
8025 BK ZWOLLE

T 06 – 5333 5844
E roel@roelkiers.nl