Het Curriculum Vitae is jouw beste visitekaartje. Jouw CV kan het snelst helder maken welk mens de lezer voor zich heeft. Wat heb jij als medewerker/freelancer/interimmer neergezet, wat voeg(de) je toe, welke potentie zit er in je. Veel mensen zijn echter te bescheiden over zichzelf en wat ze toevoegen, wat hun impact is. Dat is jammer, want in 1 seconde is er een klik of niet met jouw cv. Binnen 6 seconden besluit de lezer van jouw cv of dezeverder wil lezen of niet. De aannames zijn gemaakt. 

Ik begeleid al ruim 25 jaar mensen met scherp te krijgen en te veerwoorden waar hun toegevoegde waarde zit. Wat er gaat veranderen wanneer jij als collega of interimmer erbij komt. Wat voeg jij toe voor het team, het bedrijf en haar klanten. Deze IMPACT profilering wordt vormgegeven in een SuperCV®.

Quote zeer succesvolle ZZP-er: https://www.linkedin.com/in/larsaarts/  “de investering in een SuperCV® was de beste die ik als ondernemer in 2014 heb gemaakt: sindsdien vrijwel geen acquisitie meer, een 100k plus inkomen en een veel relaxter leven!”

Ook sneller op gesprek met fors meer kans op die baan of opdracht?

De volgende opties zijn er op uurbasis:

  1. Wie ben ik (3 uur)
    Wie ben ik, waar liggen mijn talenten, kracht en gevoeligheden en wat is mijn potentie?
  2. Profilering, SuperCV® en linkedIn optimalisatie (3 uur)
    Het correct verwoorden van wie jij bent wat jij toevoegt en in welke omgeving jij het meeste uit jezelf kunt halen, kunt laten zien.
  3. Sollicitatiegesprekken oefenen
    Tips en tricks. Drempelvrees? Geen probleem, pakken we succesvol aan. 

Ook verder? Mail dan naar verder@roelkiers.nl of bel me op 06 - 5333 5844 voor het maken van een afspraak.

Roel Kiers
Bezoekadres:
Dokter van Deenweg 108
Kantoor 123
8025 BK ZWOLLE

T 06 – 5333 5844
E roel@roelkiers.nl